A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk, és 30 percig a hűtőben pihentetjük.
A mákhoz hozzáadjuk a tejet, a mézet, a lereszelt almát és az apróra összevágott aszalt szilvát. Összefőzzük, majd citromhéjjal ízesítjük, és kihűtjük.
A pihentetett tésztát két cipóra osztjuk, az egyiket kinyújtjuk, a tepsibe helyezzük, és megkenjük a kihűlt mákos-almás töltelékkel, majd ráhelyezzük a másik lapot is. Megkenjük egy tojássárgájával, villával megszurkáljuk, és megszórjuk mandulaforgáccsal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.