A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A puha vajat, a cukrot, a sót robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat. Fokozatosan hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet és hozzáöntjük a tejet.
A tészta 2/3 részét elkülönítjük. A kakaóport a cukorral összekeverjük és a tejjel együtt adjuk a maradék 1/3 rész tésztához.
A félretett tészta felét egy kivajazott téglaformába töltjük. Rákanalazzuk a kakaós tésztát, majd a maradék világos tészta következik. Egy villával, spirál formát keverünk a tésztába, így alakul ki a márvány minta.
Az előmelegített sütőben, a sütő alsó részén kb. 50-55 perc alatt készre sütjük a kalácsot. A sütőből kivéve a formában hagyjuk kissé hűlni, majd a rácson teljesen kihűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.