A raguhoz egy kevés olívaolajon megpároljuk a megtisztított, felkarikázott újhagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a meghámozott, átnyomott fokhagymát, a kétféle kimagozott, felkarikázott paprikát, egy kevés vizet, a megtisztított, felkockázott padlizsánt, továbbá a megmosott, félbevágott koktélparadicsomokat.
Beleforgatjuk a felaprított rozmaringot, néhány finomra vágott bazsalikomlevelet, végül a kakukkfűvel, valamint egy kevés sóval és borssal ízesítjük. Közepes lángon, kevergetve addig főzzük, amíg az összes hozzávaló roppanósra puhul.
A megtisztított csirkemellet egy tálba tesszük a durvára vágott fokhagymával, továbbá a felaprított rozmaringgal, majd ízlés szerint megsózzuk, és felöntjük egy kevés olívaolajjal. Lefedjük és 60 percig pácoljuk.
Ezután lecsepegetetjük a húst, nagyobb darabokra vágjuk, és vízbe áztatott fanyársakra tűzzük őket. Végül a nyársakat megpirítjuk egy kevés olívaolajon. Ezeket kínáljuk a zöldségragu mellé. Néhány bazsalikomlevéllel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.