A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, és besózzuk. A főtt tojásokat villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát, a reszelt sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
A medvehagymás krémet a hússzelet egyik oldalára kenjük, majd ráhajtjuk a a hús másik oldalát, és hústűvel összetűzzük.
Beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába. Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. A tetejét, ha szeretnék, még meghinthetjük egy kis reszelt sajttal.
Megjegyzés
Medvehagymaszezonban megpróbálok minden ételbe csempészni. Nem csak az íze, de színessége miatt is szeretem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.