A modenai spagetti elkészítséhez a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A csirkemellet a vaj és az olaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a fehérbort, és néhány percig pároljuk benne a húst.
Hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük tejszínnel és összekeverjük. Hozzáadjuk a gulyáskrémet, a mézet, sózzuk, borsozzuk, az egészet jól összekeverjük és még néhány percig főzzük.
Végül a tésztát beleforgatjuk a szószba, és friss, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a modenai spagetti!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.