A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét habverővel kemény habbá verjük, hozzátesszük a cukrokat, majd a tojások sárgáját. A lisztet és a sütőport beleszitáljuk, összekeverjük. Ezt követően a tejet, és az étolajat is beleöntjük. Habverővel összedolgozzuk a tésztát.
Margarinnal jól kikenjük a formát és meghintjük zsemlemorzsával. A kikevert tészta felét a formába öntjük, másik felébe a kakaóport és a nutellát keverjük és így öntjük rá a sárga részre.
Előmelegített sütőben lassan, alacsonyabb hőfokon sütjük. Tetejére csokimázat is tehetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.