A palacsintához az alapanyagokat csomómentesre keverjük, majd amerikai palacsitna vastagságú palacsintákat sütünk belőle.
A fehércsokis krémhez az 1dl tejszínt felforrósítjuk, az összetört csokit egy hőálló tálba tesszük, a forró tejszínt ráöntjük, és óvatosan kevergetve felolvasztjuk. Ugyanezt tesszük az étcsokival is, majd hagyjuk kihűlni a mousseokat.
Egyben felverjük a 1,5 dl-1,5dl tejszínt, majd elfelezzük, és óvatosan belekeverjük krémekbe, majd a kész moussokat két külön habzsákba töltjük.
Egy kisült és kihűlt palacsinta peremére az étcsokis mousseból nyomunk egy kört, majd a fehércsokis mousse következik, és ismét az étcsokis, a palacsitna közepe felé haladva. Ráteszünk egy réteg palacsintát, majd ezt újra megismételjük, de most úgy, hogy a fehércsoki mousse-al kezdjük és az étcsoki mousse-al folytatjuk. Ezt addig folytatjuk, amíg van krém és palacsinta.
A palacsintatorony tetejére nyomunk a fehér- és étcsoki mousseból, de most nem körbe-körbe, hanem kisebb halmokat. A tetejét, ízlés szerint tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.