A spenótot egy lábasba teszük, és felengedjük. Azután leszűrjük, és kinyomkodjuk belőle a felesleges nedvességet. 1 ek felforrósított olívaolajon megpirítjuk a kétféle, meghámozott, finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a spenótot, és lefedve pároljuk addig, amíg a levelek össze nem esnek. Megsózzuk és megborsozzuk, végül meghintjük egy kevés szerecsendióval.
Félbevágjuk a mozzarellagolyókat. Meghintjük őket egy kevés borssal, 1-1 szelet sonkába tekerjük, majd a maradék, felforrósított olívaolajon 2-3 perc alatt megsütjük. A spenótot 4 db tányérra halmozzuk, elrendezzük rajta a sonkás sajtcsomagokat, és tálaljuk. Pirított bagett illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.