A karajszeleteket kiklopfoljuk, megkenjük olívaolajjal, megsózzuk, megborsózzuk. Alufóliába csomagoljuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A mozzarellát lecsepegtetjük, és pár csepp citromlével ízesítjük. Az olajat egy tálba öntjük, belerakjuk a mozzarellát, a félbevágott paradicsomokat, a zúzott fokhagymát és az aprított bazsalikomot. Megsózzuk, és jól összeforgatjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Egy hőálló tálba a pácléből egy kevés olajat öntünk, és beletesszük az elősütött húsokat. Minden szeletre paradicsomot és mozzarellát teszünk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, és a húst a sajt megolvadásáig sütjük. Salátával, rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk, ízlés szerint díszíthetjük bazsalikomlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.