A megtisztított húst 4 részre vágjuk. Minden darabot pillangó alakban megnyitunk úgy, hogy a szétnyíló szeletek alja egyben maradjon. Kissé kiklopfoljuk kissé, majd megsózzuk és megborsozzuk.
A megtisztított spenótot váltott vízben megmossuk, majd szódabikarbónás vízzel leforrázzuk. Leszűrjük, kinyomkodjuk, majd durvára vágjuk a leveleket. A zúzott fokhagymát 10 másodpercig pirítjuk a felforrósított olívaolajon. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a spenótot, a feldarabolt aszalt paradicsomot, a finomra vágott zsályát, a kecskesajtot és a natúr sajtkrémet.
A húsokat a megtöltjük fűszeres krémmel, majd fogpiszkálóvalmegtűzzük. Az öntözőléhez összekeverjük a mustárt a citrom lereszelt héjával, kifacsart levével és az alaplével.
A húsok mindkét oldalát elősütjük a felforrósított olajon.A hőt mérsékeljük, majd meglocsoljuk kevés citromos lével. Fedő alatt 8–10 percigpároljuk. Közben kis adagokban pótoljuk az elpárolgott öntözőlevet. A mártást gazdagítjuk a felkockázott hideg vajjal, majd tálaljuk. Vajban párolt sárgarépa és újburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.