A megtisztított hagymát és fokhagymát apróra kockázzuk, a meghámozott sárgarépát felszeleteljük. Egy fazékban felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a kétféle hagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát, és együtt pároljuk egy rövid ideig.
A hagymás sárgarépát felöntjük az alaplével, valamint a narancslével. Beletesszük a babérlevelet, felforraljuk, majd lassú tűzön főzzük kb. 25 percig, amíg a sárgarépa megpuhul. A babérlevelet kiemeljük, és a levest botmixerrel pürésítjük a fazékban.
A csiliporral és sóval fűszerezzük, végül tálaláskor tarka borsot darálunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.