A mascarponét a habtejszínnel, a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük, majd belereszeljük az egyik narancs héjat, és összeforgatjuk.
A langyos tejben feloldjuk a cukrot, majd hozzákeverjük a kávét és a narancslikőrt. Ezután a keverékben egyenként megmártjuk a babapiskótákat.
Egy kapcsos tortaformába rétegezzük a beáztatott babapiskótát az elkészült krémmel, majd legalább 4 órára a hűtőbe tesszük. Tálaláskor a tetejét megszórjuk kakaóporral, a tetejét kirakjuk narancsszeletekkel, az oldalát csokoládélevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.