Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd megdinszteljük rajta a finomra vágott fokhagymát, majd ráöntjük a passzírozott paradicsomot. Hozzáadjuk az oregánót, a kakukkfüvet, a sót, a borsot, majd alaposan elkeverjük az egészet és alacsony lángon összefőzzük.
A csirkemelleket keresztben elfelezzük, megsózzuk, megborsozzuk. Felverjük a tojást, megmártjuk benne a hússzeleteket, majd meghempergetjük a parmezánnal elkevert zsemlemorzsában, majd egy kevés, forró olajban aranybarnára sütjük.
Egy hőálló tál alján szétterítjük a paradicsomszószt, és szép sorban beletesszük a lecsöpögtetett, elősütött csirkemelleket. Felkarikkázzuk a mozzarellát, és beborítjuk vele a csirkemellszeleteket. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük, egy kis reszelt parmezánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.