A megtisztított káposztát forrásban lévő sós vízbe tesszük. Amint a levelek kissé megpuhultak, hideg vízbe mártjuk, lecsepegtetjük, és falatnyi darabokra vágjuk.
A darált húst tálba tesszük a káposztával, a tojásokkal, a zsemlemorzsával és a tejszínnel együtt. Megsózzuk és megborsozzuk, ízesítjük a paprikával és az oregánóval, és alaposan összedolgozzuk. Kis gombócokat formázunk a húsból, és a felforrósított olajon őket ropogósra sütjük őket. Konyhai papírtörlőre szedjük.
Házi paradicsomszósszal kínáljuk, és néhány levél friss fűszernövénnyel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.