Az apróra vágott hagymát és fokhagymát megpároljuk az olívaolajon. Beletesszük a csíkokra vágott pacalt, megsózzuk, megborsozzuk, és kevergetve főzzük néhány percig. Ezután felöntjük a kevés vízzel hígított paradicsomszósszal és a borral, hozzáadjuk a babérlevelet, majd még egy kis vizet öntünk alá, és félpuhára főzzük.
A feldarabolt burgonyát is az edénybe tesszük, és lassú tűzön addig főzzük, amíg a pacal teljesen megpuhul. Végül megszórjuk a reszelt parmezánnal, és 2-3 perc múlva levesszük a tűzről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.