A megmosott padlizsánt, továbbá a meghámozott lilahagymát szeletekre felvágjuk, és egy kevés olívaolajjal bedörzsöljük azokat. Külön-külön aranyszínűre sütjük a kétféle zöldséget a forró grillsütőben.
A lasagnelapokat forrásban lévő, sós vízben kb. 4 percig főzzük, majd kiszedjük őket, lecsepegtetjük, és félbevágjuk.
4 db lapot egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszünk, egy kevés olívaolajjal megkenjük mindet, elrendezzük rajta a grillezett lilahagyma- és padlizsánszeletek, valamint a felszeletelt mozzarella felét, meghintjük egy kevés borssal, végül rákanalazzuk a pesto felét. Ugyanígy még egy réteget készítünk. A lasagnét a 180 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Néhány bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.