Tálba szitáljuk a lisztet 1 csipet sóval. Hozzáadjuk a cukrot, a közepébe mélyedést nyomunk, beleütjük a tojásokat, majd ráöntjük a tej 1/3-át. Alaposan összedolgozzuk. Akkor jó, ha a tésztamassza sűrű és krémes. Végül hozzáöntjük a megmaradt tejet, és az egészet simára keverjük.
A palacsintaserpenyőt felforrósítjuk, kevés olajjal megkenjük, majd beleadagolunk egy kisebb merőkanál tésztát úgy, hogy a massza az egész serpenyőt kitöltse.
Közepes lángon az egyik oldalát addig sütjük, amíg a széle el nem válik a serpenyő aljától. Ekkor késsel vagy lapáttal megfordítjuk, és a másik oldalát is aranyszínűre sütjük. Tányérra csúsztatjuk. Ugyanígy elkészítjük a többi palacsintát is.
A palacsintákat ízlés szerint tölthetjük lekvárral, megszórhatjuk fahéjjal, kakaóval vagy porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.