Az édesburgonyát megfőzzük héjában, majd megpucoljuk és felszeleteljük. A felét egy zsírozott tepsibe halmozzuk.
A húst is felszeleteljük, majd kiklopfoljuk. A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és a szezámmaglisztbe mártjuk, majd kókuszzsírban elősütjük.
A sajtot lereszeljük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A tojások sárgáját és a kókusztejszínt a sajthoy keverjük, majd a habot is hozzáadjuk.
Az elősütött húst a burgonyaszeletekre tesszük, erre ismét burgonyát rétegezünk, végül leöntjük a tojásos-kókusztejszínes mártással, és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Megjegyzés
A rakott krumpli újraértelmezése. Finomabb, egészségesebb. Gluténmentes, és paleo diétába is beilleszthető!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.