Először a cukrot karamellizáljuk. Ezután összekeverjük a tejet, a tejszínt, a cukrot, a reszelt citromhéjat és a vaníliát. Negyed órán át alacsony lángon főzzük úgy, hogy nem szabad felforrnia.
A tejszínhez hozzáadjuk a kicsavart lapzselatint. Ha a cukor karamellizálódott, felöntjük nagyjából 1-1,5 dl vízzel. A karamellt óvatosan felforraljuk.
Ezután jöhetnek a formák, amikbe először a karamellt töltjük bele, majd rámerjük a tejszínes krémet. Hagyjuk kihűlni, majd 12 órára a hűtőszekrénybe tesszük pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.