A paprikát felkarikázzuk, a burgonyát, a hagymát és a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A szalonnát felcsíkozzuk, a gombát negyedeljük.
Forrásban lévő, sós vízben félkeményre főzzük a burgonyát. Az olajat felforrósítjuk, és a szalonnát meg a hagymát néhány percig pirítjuk rajta. Az őrölt paprikával megszórjuk. Rádobjuk a paprikát és az előfőzött burgonyát is, és kissé lepirítjuk.
Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és a többi hozzávalóval együtt pirítjuk. Hozzákeverjük a paradicsomot is, az ételt összeforraljuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.