A szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben, a saját zsírjában megpírítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, jól átforgatjuk, aztán az egészet kiszedjük a zsírból. A zsíradékban megsütjük a megtísztitott, karikára vágott burgonyát (ha nem elég a zsír tegyünk hozzá kevés olajat ).
Miután a krumplikarikákat megforgattuk, felverjük a tojásokat, elkeverjük bennük a tejfőlt, és ízlés szerint fűszerezzük. A sült krumplihoz hozzátesszük az előzőleg kiszedett húsokat, és a tejfölös tojást ráöntjük.
A tetejére reszelt sajtot szórunk, és előmelegített sütőben készre sütjük. Paprikával, paradicsommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.