A megtisztított hússzeleteket vízszintesen félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk. A tojást habosra keverjük. A zsemlemorzsát összeforgatjuk a parmezánnal. A megtisztított, átnyomott fokhagymát összekeverjük a majonézzel, egy kevés sóval és borssal.
Meghempergetjük a hússzeleteket előbb a lisztben és a tojásban, majd a mindet aranyszínűre a felforrósított olajon.
A félbevágott zsemléket átforrósítjuk a 100 fokra előmelegített sütőben, 5 perc alatt. Azután megkenjük az alsó felüket egy kevés fokhagymás majonézzel, elrendezzük rajta a megmosott, szárazra törölt salátaleveleket és a ropogósra sült húsfalatokat. Végül meglocsoljuk a megmaradt fokhagymás majonézzel, és mindre rátesszük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.