A cukkinit és a póréhagymát alapos mosás után karikára vágjuk. A paprikát felkockázzuk, a hőkezelt spárgákat (amiről letörtük a fás részét) 2-3 cm-re daraboljuk.
Wokba tesszük, hozzáadjuk az ételízesítőt, és 1 dl vizet öntünk alá. Ezután kis lángon, fedő alatt roppanósra pároljuk. Leszűrjük, és a leszűrt lébe még annyi vizet teszünk, hogy 2 bögrényi levet kapjunk. Felforraljuk, és a kuszkuszra öntjük. Lefedjük, és néha megkevergetve, főzés nélkül állni hagyjuk kb. 20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.