A sütőt 160 °C-ra előmelegítjük. A fehérjéket keverőtálba tesszük, és elektromos habverővel, közepes fokozaton, egy csipetnyi sóval elkezdjük habbá verni. Amikor már félig megkeményedett a hab, hozzáadjuk a cukrot és a citromlevet. A gépet maximumra kapcsoljuk, és addig verjük a habot, amíg kemény és fényes nem lesz. A tetejére szórjuk a keményítőt, és óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a közepére halmozzuk a habot, és 20-22 cm átmérőjű kört formázunk belőle, majd 45 percre az előmelegített sütőbe tesszük. Lekapcsoljuk a sütőt, és további fél órára benne hagyjuk a tortát. Kicsit összeesik majd, de ez normális. Hagyjuk kihűlni, majd a gyümölcsöt a tetejére halmozzuk. Friss mentával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.