A tojások fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és a lisztet, majd hozzákeverjük az étolajat. A jól eldolgozott masszát szilikonos muffinformákba töltjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
A pudingport a cukorral és egy kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a maradék tejet. Sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Amikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre keverjük. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A pudingos krémet habzsákba töltjük, majd a sütemények tetejére, rózsához hasonló formát nyomunk. A muffinok tetejét csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.