A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájukat fehéredésig keverjük a cukorral, majd 3-4 adagban felváltva hozzáadjuk a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjéket. Kivesszük a massza 1/4 részét, és pár csepp ételfestékkel színezzük.
Egy 20 x 30 cm-es sütőforma alját kibéleljük sütőpapírral, amin előzőleg bejelöljük a pöttyök helyét. A piros masszát sima csöves habzsákba töltjük, és pöttyöket nyomunk a sütőpapírra. 180 fokos sütőben 5 percig sütjük, amíg a pöttyök kissé megemelkednek.
A sütőből kivéve ráöntjük a sima piskótamasszát, óvatosan elsimítjuk, majd visszatesszük a forró sütőbe, és kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. A tésztát 5-10 percig pihentetjük, a sütőpapírral együtt feltekerjük, kihűtjük, a sütőpapírt levesszük, és lekvárral vagy ízlés szerinti krémmel megtöltjük. Felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.