A szárnyakat sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel. Egy tepsibe kevés olajat teszünk, rárakjuk a szárnyakat, a hagymát és a fokhagymát, és fólia alatt 45 percig sütjük 180 fokon. Utána levesszük a fóliát és további 15 percig pirítjuk.
A lisztet megpirítjuk, ha kihűlt, kevés olajjal elkeverjük, hozzáadjuk a felaprított kaprot, tejfölt és simára keverjük. Sózzuk, borsozzuk és 5 perc alatt összefőzzük.
Tálaláskor a mártáson kívül főtt burgonyát is adhatunk a hús mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.