A szárnyakat sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel. Egy tepsibe kevés olajat teszünk, rárakjuk a szárnyakat, a hagymát és a fokhagymát, és fólia alatt 45 percig sütjük 180 fokon. Utána levesszük a fóliát és további 15 percig pirítjuk.
A lisztet megpirítjuk, ha kihűlt, kevés olajjal elkeverjük, hozzáadjuk a felaprított kaprot, tejfölt és simára keverjük. Sózzuk, borsozzuk és 5 perc alatt összefőzzük.
Tálaláskor a mártáson kívül főtt burgonyát is adhatunk a hús mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.