A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük. A kockára vágott vöröshagymát egy kevés olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bőrétől megfosztott, sütnivaló kolbász húsát. Hozzáöntjük a paradicsomszószt, beletesszük a tört fokhagymát, és folyamatos keverés közben megsütjük.
A rizst egy kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük 2 dl sós vízzel, és puhára főzzük. Az elkészült karfiolt leszűrjük, megvárjuk, amíg hűl egy kicsit, majd a felét egy jénai tál aljára rendezzük. A karfiolra terítjük a megfőtt rizst, majd a húsos ragut, végül a maradék karfiolt is a tetejére helyezzük.
A tejfölbe keverjük a tojást és ízlés szerint a sót. Ezt a mártást elterítjük a második réteg karfiol tetején, végül megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokon, 20-30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.