A zöldbabot megpucoljuk, a végeit levágjuk. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az újhagymát karikára, a zöldségeket kockára vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Egy serpenyőben a hagymákat olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a paprikát, a csilit és a paradicsomot, majd megfűszerezzük.
Egy kiolajozott sütőedényben rétegezve lerakjuk a zöldbabot és a ragut. A tetejére tesszük a tejföl felét, majd megszórjuk a lereszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 30 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor kanalazunk rá tejfölt.
Megjegyzés
Már megfizethető a piacon a zöldbab. A többi hozzávaló volt itthon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.