A meghámozott karalábét fél vagy egy centiméteres szeletekre vágjuk. Forrásban lévő, sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük és szárazra törölgetjük.
A szeleteket a paprikával összekevert lisztben, a tojásban és a zsemlemorzsában megforgatjuk. Felforrósított olajban ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.
A majonézt a joghurttal és a mustárral habosra keverjük. Ízesítjük a felaprított zöldfűszerekkel, sóval és borssal. A karalábét a mártogatóssal, főtt burgonyával és friss zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.