Elkészítés: A halszeleteket sózzuk, borsozzuk. legalább 1 órát állni hagyjuk. Ezután lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban kisütjük.
A salátához a hagymát felaprítjuk. A tejfölt, a majonézt, a mustárt jól kikeverjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A kukoricát a levétől lecsepegtetjük, majd a hagymával és az öntettel összekeverjük. Hűtőben tartjuk felhasználásig.
A rizst pici olajon kissé megpirítjuk, majd vízzel felöntjük, ételízesítővel, sóval, borssal ízesítjük, 220 fokra melegített sütőbe teszük lefedve, a tűzhelyet lekapcsoljuk, és fedő alatt hagyjuk megduzzadni.
A rántott süllőt a majonézes kukoricával és a rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.