A gondosan megtisztított májat, a lilahagymát, a kimagozott paradicsomot, a sárga és piros kaliforniai paprikát, valamint a fokhagymát felcsíkozzuk.
A hagymákat megfuttatjuk a felforrósított libazsíron. Hozzáadjuk a májat és együtt pirítjuk néhány percig. Meghintjük egy kevés borssal, majd hozzáforgatjuk az előkészített zöldségeket. 1-2 percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a paprikával, sóval és a majoránna lecsipkedett leveleivel.
Összeforgatjuk, majd hozzáöntjük a tejszínt és felforraljuk. A tálaláshoz a zúzott fokhagymát megfonnyasztjuk a felforrósított zsíron, hozzákeverjük a finomra vágott petrezselymet és a pirított kenyérszeletekre halmozzuk. A máj mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.