Egy tálban összekeverjük a ricottát, a cukrászhabot, a citromhéjat és a cukrokat, majd a robotgép habverőjével krémesre keverjük.
A gyümölcsöket megmossuk, megszárítjuk. A narancsot meghámozzuk, gerezdekre szedjük és felkockázzuk, az epret kisebb darabokra vágjuk, a ribizlit leszemezzük, majd a gyümölcsöket szétosztjuk a kelyhekben, és leöntjük a likőrrel. Befedjük a ricottakrémmel, majd egy órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor meghintjük a csokireszelékkel.
Megjegyzés
Gyermekeknek likőr helyett, gyümölcs vagy citromsziruppal készítsük. A krém önmagában, de piskóta v. Savoyardi babapiskótával együtt is nagyon finom. A gyümölcsök -josta, piros-fekete ribizli, eper a saját kertünkből került felhasználásra. is
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.