A tésztát al dentére főzzük. Ha kész, leszűrjük, a főzővízből 1 decit félreteszünk, a tésztát félrerakjuk.
Felforrosítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a megtisztított, felaprított fokhagymá. Hozzáadjuk a kimagozott, felkockázott paprikát, és együtt további 1 percig pirtíjuk. Felöntjük a borral, és a feléré forraljuk. Beleöntjük a félretett főzővizet, és a citrom kifacsart levével, továbbá a finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
A boros keverékbe forgatjuk a leszűrt tésztát, és fél percig együtt forraljuk. Végül óvatosan hozzákeverjük a felcsíkozott harcsát. Az extraszűz olívaolajjal meglocsolva tálaljuk. Pirított citromkarikákkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.