A tészta hozzávalóit egy tálba rakjuk, összegyúrjuk, majd kukoricalisztes kézzel diónyi golyókat gömbölyítünk belőle, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Szalvétára szedjük, hogy a fölösleges olaj felitatódjon.
A sziruphoz egy kisebb lábasban összeöntjük a cukrot, a vizet és a narancslét, és addig főzzük, amíg a cukor felolvad, és a kissé besűrűsödik.
A szirupot még forrón a meleg fánkra öntjük, hogy az jól magába tudja szívni az édes nedűt.
Megjegyzés
A rizslisztes tészta nem annyira levegős, mint a búzalisztes társa, de én nagyon szeretem!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.