A halat megtisztítjuk, és fél centis karikákat vágunk a vékonyabb részéből, majd besózzuk, és állni hagyjuk. Amíg a hal áll a sóban addig elkészítjük a paprikás lisztet.
A lisztbe bele szórjuk a borsot, a paprikát, kevés sót jól összekeverjük. Az olajat felforrósítjuk, a haldarabokat beleforgatjuk a paprikás lisztbe és szép piros ropogósra sütjük, papírtörlőre kiszedjük, hogy felszívja az olajat.
A burgonyát, az uborkát, és a fokhagymát megtisztítjuk. Az uborkát legyaluljuk, a fokhagymát apróra kockára vágjuk, sózzuk, és borsozzuk, kicsit állnihagyjuk az uborkát, hogy összeessen. Az uborkának kinyomkodjuk a levét, hozzáadjuk a cukrot, az ecetet és a tejfölt és jól összekeverjük. A burgonyát kis hasábokra vágjuk és forró olajban kisütjük. Ha kisült a haltepertő, akkor tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.