A narancs kifacsart levét felforraljuk a fűszerkeverékkel, majd lehúzzuk a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
Összekeverjük a tojásokat, a joghurtot, a fűszeres narancslét és az olajat. Ezután beledolgozzuk a sütőporral, az őrölt fahéjjal, a cukorral és a darált mandulával elvegyített lisztet. Végül beleforgatjuk a lereszelt tejcsokit.
Elosztjuk a tésztamasszát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlival kibélelt mélyedéseiben, és 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
A díszítéshez megolvasztjuk a felaprított étcsokoládét, majd hűtőtasakba töltjük, levágjuk a zacskó egyik sarkát, és a mázból 24 db agancsot nyomunk egy darab sütőpapírra. Hagyjuk őket megdermedni.
A krémhez felhabosítjuk a puha vajat a porcukorral, majd hozzáadjuk a kakaóport. A kihűlt muffinokra simítjuk, ezután kettesével belenyomjuk az agancsokat 1-1 db cukorkával (a képen látható módon). A marcipánból megformázzuk a szarvasok szemeit, odaillessztjük azokat a helyükre, végül a közepükre egy-egy pöttyöt teszünk a megmaradt csokimázból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.