A sütőt előmelegítjük 200 °C - ra. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A tojást, a porcukorral, és sóval habosra keverjük, majd hozzáforgatjuk az olajat és a sütőporral vegyített pudingporokat. A masszát a tepsibe öntjük és kb 20 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejben, még forrón hozzákeverjük a csokoládét és 4 db morzsásra aprított oreo kekszet. A vajat és a porcukrot habosra keverjük és tovább habosítjuk a kihűlt pudinggal. A cukrászhabot kemény habbá verjük, majd apránként hozzákeverjük.a masszához, ezután hozzáforgatjuk a megmaradt apró darabokra vágott kekszet.
A tejszínt felforrósítjuk, hozzáadjuk az összetördelt csokoládét és fényesre keverjük. A piskótát kettévágjuk, az egyik lapra rákenjük a csokikrémet és hagyjuk rajta megdermedni, majd rásimítjuk rá az oreós, tejszínes pudingkrémet. A másik piskótalapot pedig ráhelyezzük a krémre, enyhén rányomva.
A mázhoz valókat vízgőz felett addig keverjük, míg jól besűrűsödik. Gyorsan bevonjuk vele a süteményt, mivel hamar köt. A sütemény tetejét díszítő dekorral megszórjuk. Hűtőbe téve pár óra múlva szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.