A félbevágott avokádó magját kiemeljük, és a héjból kivájt húst egy tálban villával darabosra nyomkodjuk. Hozzáadjuk a présen áttört fokhagymát, majd összekeverjük a felaprított korianderlevéllel és a lime-lével. Sóval és Cayenne-borssal ízesítjük.
A megmosott és hosszában felhasított csilipaprika magjait kikaparjuk. A húsát finomra vágjuk, és összeforgatjuk a majonézzel, valamint a paradicsompürével.
A megmosott paradicsomot felszeleteljük. A megtisztított újhagymát csíkokra, a sajtot 1 cm vastag szeletekre vágjuk, majd felforrósított grillserpenyőben vagy faszenes grillen mindkettőt megsütjük. A hamburgerzsemléket félbevágjuk, és mindkét oldalukat enyhén megpirítjuk.
A hamburgerzsemlék alsó felét megkenjük az avokádópürével, majd megrakjuk a paradicsommal, a grillezett sajttal és a hagymadarabokkal. Végül rákanalazzuk a csilis majonézt, és az egészet befedjük a zsemlék felső részével. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.