A reszelt sajtot és a krémsajtot összegyúrjuk, majd egy fóliába tesszük, és henger alakúra tekerjük, végül betesszük a hűtőbe.
Egy nagy tálban összegyúrjuk a darált húst, a tojást, a zsemlemorzsát, az apróra tépett zsemlekockákat és az áttört fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk és meghintjük pirospaprikával. Ezután a húst befóliázzuk, és néhány percig pihentetjük.
A bacont sütőpapírra tesszük rács alakzatban, majd rátesszük a húst, és kilapítjuk. Beletesszük a sajtrudat, és az egészet a sütőpapír segítségével feltekerjük.
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 45 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Sülés közben érdemes ránézni a húsra, hogy nem nyílik-e szét. Ha igen, akkor hústűvel vagy fogvájóval rögzítsük. Bármilyen körettel finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.