Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, olivaolajat, natúr joghurtot és tojást. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sárgaborsólisztet és a sót, és a kenyérsütő dagasztó programjával (vagy kézzel) 15 perc alatt kidagasztjuk a tésztát.
Nyújtótáblára tesszük, egy konyharuhával letakarjuk, és egy órán keresztül pihentetjük a tésztát, amíg duplájára kel.
Pihentetés után, 3mm vastag téglalapra nyújtom a tésztát. Megkenjük a joghurttal, és megszórjuk a reszelt sajttal. Feltekerjük, és kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
Az így kapott csigákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 190 fokon, hőlégkeveréses sütőben, 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.