Az élesztőt 0,5 dl tejben 1 ek cukorral felfuttatjuk, beletesszük a sót, a porcukrot, aztán egy fakanál segítségével, a tészta többi hozzávalójával jól összedolgozzuk, hogytömörebb kelt tésztát kapjunk.
Fél órát pihentetjük, majd lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk.
A vajat a vaníliás-fahéjas porcukorral elkeverjük, és a kinyújtott tésztára kenjük. Feltekerjük, és 4 cm-es darabokra vágjuk.
Felállítva kikent tepsibe rakjuk 3 cm-es távolságra egymástól. Ezután ismét kelni hagyjuk, amíg összeérnek, majd 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
Amikora tészta teteje már sárgulni kezd (kb. 15-20 perc múlva), a cukros, vaníliás tejjel megöntözzük, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.