A meghámozott dinnyét felkockázzuk, és összeturmixoljuk a porcukorral és a citrom kifacsart levével. Pár percre hideg vízbe áztatjuk a zselatinlapokat. Azután kinyomkodjuk, majd feloldjuk a kissé felmelegített borban. A dinnyéhez keverjük, és a levest legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A citromhabhoz pár percre hideg vízbe áztatjuk a zselatinlapokat. A tejet összekeverjük a citrom lereszelt héjával és kifacsart levével, valamint a porcukorral. A megduzzadt zselatint kinyomkodjuk, közepes lángon megolvasztjuk, majd a sóval kemény habbá vert tejszínnel együtt a citromos tejbe forgatjuk. Két evőkanál segítségével habgaluskákat szaggatunk belőle a hideg levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.