A megtisztított hagymát vékonyan felkarikázzuk, a fokhagymagerezdeket félbevágjuk. A kaprot megmossuk, lerázzuk és kisebb darabokra vágjuk. A megmosott koktélparadicsomokat villával megszurkáljuk, majd az előkészített kétféle hagymával, valamint a kaporszár- és virágdarabokkal együtt a sterilizált 3,5 dl-es csatos vagy csavaros befőttesüvegekbe rakjuk.
A borecetet a cukorral, a tengeri sóval és a szemes borssal együtt felforraljuk. Az üvegeket teletöltjük a forró lével, majd légmentesen lezárjuk, és a fejükre állítjuk 5 percre. Végül a visszafordított üvegekben a savanyúságot fogyasztás előtt 3 napig pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.