Kockára vágjuk a húsos sertéscsülköt. Megszórjuk sóval, borssal és majoránnával, majd megpirítjuk egy fazékban egy kis felforrósított olajon. A húst kivesszük és a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felaprított hagymát, a babérlevéllel.
Ezután visszatesszük a húst az edénybe. Felöntjük 1 l vízzel, és kb. 30 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát és addig főzzük tovább, amíg minden hozzávaló megpuhul.
Csomómentesre keverünk 2-3 ek hideg vízben étkezési keményítőt, majd hozzáadjuk a tejfölhöz, és a levesbe vegyítjük. Felforraljuk, és tovább főzzük a legalacsonyabb hőfokon.
Hozzáadjuk a tárkonyecetet, jól elkeverjük, hogy örvény keletkezzen benne, és egymás után beleütjük a tojásokat. Ezután már nem kavarjuk, a tojások 2-3 perc alatt megfőnek.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.