Kockára vágjuk a húsos sertéscsülköt. Megszórjuk sóval, borssal és majoránnával, majd megpirítjuk egy fazékban egy kis felforrósított olajon. A húst kivesszük és a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felaprított hagymát, a babérlevéllel.
Ezután visszatesszük a húst az edénybe. Felöntjük 1 l vízzel, és kb. 30 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát és addig főzzük tovább, amíg minden hozzávaló megpuhul.
Csomómentesre keverünk 2-3 ek hideg vízben étkezési keményítőt, majd hozzáadjuk a tejfölhöz, és a levesbe vegyítjük. Felforraljuk, és tovább főzzük a legalacsonyabb hőfokon.
Hozzáadjuk a tárkonyecetet, jól elkeverjük, hogy örvény keletkezzen benne, és egymás után beleütjük a tojásokat. Ezután már nem kavarjuk, a tojások 2-3 perc alatt megfőnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.