A túrót villával összetörjük, majd hozzáadunk egy evőkanál tejfölt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk köménymaggal, majd alaposan összekeverjük (a tejföl apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen az elkészült túrókrém).
Ezután hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és ha szükséges, utánaízesítünk. Levágunk egy darab folpack fóliát, majd ráhelyezünk egy szelet sonkát. Ezután egy kanál túrókrémet teszünk rá, majd a fólia segítségével feltekerjük.
Az elkészült tekercseket átkötjük egy nagyobb szál snidlinggel, majd tálalásig betesszük a hűtőbe. Tálalás előtt kb. 10 perccel kivesszük a sonkatekercseket a hűtőből, hogy ne legyenek túl hidegek, majd ízlés szerint péksüteménnyel, paradicsommal, paprikával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.