A burgonyát meghámozzuk, leöblítjük, szárazra törüljük, majd durvára reszeljük. Néhány evőkanálnyit félreteszünk, a többit összedolgozzuk a tojássárgájával és a finomra aprított sonkával. Végül az egészet sózzuk és borsozzuk.
A sonkás-krumplis masszából lapos fasírtokat formázunk, majd megforgatjuk mindet a félretett reszelt krumpliban.
Az olajat felforrósítjuk. A rösztiket belehelyezzük és mindkét oldalukon aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre szedjük, majd tálaláskor megszórjuk a megmosott és felkarikázott snidlinggel. Friss zöldségek, joghurtos mártogató illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.