A megtisztított húst téglalap alakúra vágjuk, kiklopfoljuk, majd megsózzuk és megborsozzuk.
A megtisztított hagymákat finomra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymákat és az apróra vágott petrezselymet. Hozzáforgatjuk a sonkakockákat, hozzáadjuk a felvert tojást, és megsózzuk. Hagyjuk kihűlni, majd a masszával bevonjuk a húst. Feltekerjük és zsineggel rögzítjük.
A tekercset a tepsibe helyezzük, majd alufóliával lefedjük. 180 fokon 60 percig sütjük. A fóliát eltávolítjuk, majd a tekercset ropogósra sütjük. Friss zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.