A káposztát alaposan leöblítjük. A vöröshagymát, a fokhagymát és a burgonyát meghámozzuk, majd felkockázzuk. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, és cikkekre vágjuk. A szalonnát felkockázzuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és kikenjük a zsírral. Összekeverjük a káposztát, a kétféle hagymát, a szalonnát, és meghintjük köménymaggal. 200 fokon, 45 percig sütjük, közben időnként megkeverjük.
Hozzáadjuk a burgonyát, összekeverjük, és felöntjük a borral. 20 perc múlva belekeverjük az almacikkeket is, majd meghintjük a pirospaprikával. Még 10 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből, hagyjuk kissé hűlni, és tányérra téve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.