A vajat és az olívaolajat felforrósítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát és a finomra vágott hagymát. Puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a megtisztított és felszeletelt gombát. A kakukkfű lecsipkedett leveleivel meghintjük, és addig pároljuk, míg az összes folyadék el nem párolog. Megsózzuk, a sörrel felöntjük, és nagy lángon a folyadék nagy részét elforraljuk. Levesszük a tűzről, majd hozzáforgatjuk a diót. Végül hagyjuk kihűlni.
A leveles tésztát enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk, és 4 négyzetre vágjuk. 1-1 szelet hideg camembert sajtot helyezünk minden tésztalapra. A tésztalapokon elosztjuk a gombát, majd összecsípjük a tésztadarabokat középen úgy, hogy kis batyuk keletkezzenek. Kissé megnedvesítjük a tésztákat, hogy ne nyíljanak szét.
A batyukat tepsibe tesszük, és 30 percen keresztül hűtjük. A felvert tojással átkenjük mindet, és 200 fokos sütőbe toljuk 10–15 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.